Kategoriarkiv: Ztina

Farväl från mig…

Efter nästan 8 år som designer till Scrap-Ateljén är det nu med sorg i hjärtat och en tår i ögat som jag skriver mitt sista inlägg här i bloggen. Allt har sin tid och nu är det dags för mig att avsluta denna underbara resa som lärt mig så mycket och gjort att jag fått lära känna helt fantastiska människor.

I mitt sista inlägg vill jag slå ett slag för målarböcker för vuxna. Sedan i början av sommaren har jag suttit för mig själv och målat i dessa fantastiska böcker. En av favoriterna är Hanna Karlzons Dagdrömmar Här har jag målat den första sidan med akvarellpennor.DSC_0124 DSC_0125

Jag använder mig också av mina nya favoriter Chameleon pens, en tushpenna som ger fantastiska nyansövergångar och möjlighet att få fram ljusa och mörka toner, i en och samma penna. Här nedan ser ni hur jag lålat med dem. Varje blomma och trollslända är målad med endast 1 penna.

DSC_0135Så har du inte provat denna meditativa sysselsättning rekommenderar jag den starkt.

Slutligen vill jag tacka alla som följt mig här på Scrap-Ateljéns blogg, alla designers jag fått träffa och jobba med tillsammans under åren och slutligen den alldeles underbara Carina! Det finns ingen som du!

Vi ses säkert på andra sätt framöver!

Kram!

Stämplade ugglor!

På den senaste DT-träffen gjorde jag även en rad ugglor som stämplar. De var riktigt roliga att göra! Så klart var jag tvungen att prove dem så därför gjorde jag ett mycket enkelt kort där ugglorna fick stå i centrum.

DSC_0541DSC_0538Material och vertyg till att göra egna stämplar hittar du här. 

Kram Stina

Art Journal bok med egentillverkade stämplar

Nu är det min tur att visa mitt alster från vår senaste DT-träff där vi fick prova på att göra egna stämplar. Kan bara hålla med de andra i teamet om att detta var superkul och jättenkelt att göra! Jag som inte ens är speciellt mycket för stämplar, men nu fick jag ju tillfälle att göra sådana stämplar som jag saknar.

DSC_0530Jag gjorde bland annat två fjädrar som jag stämplade på en Art Journal bok som vi fick av Carina. På boken har jag även målat med gesso och mistat med gul, turkos och grön Dylusions ink.  Ramen och texten har jag målat med en jättebra svart penna från Uni Poska.

DSC_0534

Här hittar du verktyg och material till att tillverka egna stämplar. 

Kram stina!