månadsarkiv: januari 2011

Steampunk på Canvas

Så var det äntligen dags att visa de supersnygga tavlorna som gjordes under DT-träffen, alla tavlor är gjorda utifrån stilen Steampunk.

Här ser ni alla tavlor som gjordes under dagen. Längre ner i galleriet hittar ni fler detaljbilder. Theresas tavla får ni se mer av längre fram, den hann inte bli riktigt klar.

Titta riktigt noga på alla läckra detaljer som finns på tavlorna. Här finns allt möjligt – allt från motorsågskedjor, muttrar och skruvar till pusselbitar och dragkedjor =)

[nggallery id=25]

Ha det bra! Kram ztina

Scrapbooking är som balsam för själen!

I söndags hade vi DT-träff på Scrap-ateljén. Denna träff var den tredje i ordningen och har redan börjat bli en tradition. Under denna DT-träff var temat Steampunk och Carina hade förberett med Canvastavlor och annat smått och gott till oss allihop.

Vi hade en underbart rolig och trevlig dag tillsammans med en massa scrap, god mat och framför allt en massa skratt. Och precis som rubriken säger så är Scrapbooking verkligen som balsam för själen – framför allt när den delas med goda vänner!

I galleriet nedan ser ni en massa härliga foton från träffen. Fler foton frånden fina astrena som tillverkades kommer i ett annat inlägg inom kort.

[nggallery id=24]

Kram ztina