månadsarkiv: mars 2011

Ny tidning!

Det kommer en ny spännande tidning till butikerna i augusti med inspiration i alla möjliga underbara ämnen! Mer info hittar ni här.

Jag fick äran att skapa ett alster till första framsidan. Det blev en liten Julia som leker med sin prinsesskrona i en strut dekorerad med Från Mitt Hjärta. Det ihoprullade vykortet kommer från Förgät Mig Ej.

Bruna toner

Här kommer lite bruna toner från Sagan om Våren. Älskar ju att vika små, små saker… hittade en mall här o testade denna variant av ryggsäck. Den blev minsann inte stor, endast ca 10 cm hög. Sedan ett vårigt kort ♥

[nggallery id=32]

Smått o Gott

Hej alla! Här kommer bilder på alster som jag skapat med Sagan om Våren. Ett dopkort med tillhörande små skor att gömma dopgåva i. En trädgårdsskylt och en påskväska att fylla med gotta nu när påsken närmar sig.

[nggallery id=31]

En liten barnvagn

Hej på er allihop! Känner mig verkligen i ett scrapil just nu efter en helt underbar Scraphelg i Övik tillsammans med bland andra Carina och Catta. Tack till alla de supertrevliga scrappare som jag hade turen att få träffa!

Hur som helst… Idag tänkte jag visa er en helt underbar liten barnvagn som jag knåpat ihop.

Papprena kommer från Maja Designs kollektion Ska vi ta en fika? och finns i webbshopen.

Vagnen är cirka 1,5 dm hög och både suffletten och handtaget går att fälla upp och ner.

För att få med lite fler detaljer på barnvagnen så satte jag dit en litet parasoll och en skötväska .

Inuti vagnen har jag dekorerat med lite blommor och blad samt en tag från Pion Design papper Sagan om våren.

En beskrivning av denna vagn kommer att visas inom kort på denna blogg. Så håll utkik!

Kram ztina

Godiskorgar

Jag har gjort tre stycken godiskorgar till tre stycken födelsedagsbarn. De här korgarna var både roliga och gick fort att göra. Ska försöka ge mig på en beskrivning som jag kan lägga ut här sen.

Jag har gjort två olika varianter på mina korgar.

På denna korg har jag valt att vika ner två av hörnen så att korgen blev mer öppen.

Jag har dekorerat med några riktigt söta blommor från Scrap-Ateljen. Papprena jag använt kommer från Maja Designs kollektion Ska vi ta en fika.

 

På de andra två korgarna har jag gjort som originalbeskrivningen, alltså inte vikt ner några kanter. Papprena jag använt på dessa två kommer från Pysselgummans kollektion Sagan om våren.

Dessa korgar gav mig en hel del vårkänslor! Hoppas att dina vårkänslor är på väg fram snart…

Kram ztina