månadsarkiv: juni 2011

Jordgubbslåda

Glad midsommar till er allihop!!! Vad passar bättre till midsommar än jordgubbar!!!! Idag vill jag visa er en jordgubbslåda som jag gjort!

Jag valde att klä in den med Maja Designs passande jordgubbspapper. Locket har jag målat vitt och sedan satt en spets runt kanten. På locket har jag satt fast två pappersjordgubbar, som jag knåpat ihop själv, och den passande texten Adore! Övriga dekorationer är wellpapp, fjäril, blommor och pärlor. Jag avslutade med att ge hela lådan en dusch av glimmer mist, färgen sand.

när man öppnar lådan har jag satt den nedersta kanten på Majas papper som en bård! Passade ju superbra!

Nu måste jag nog gå och äta lite goa gubbar, kan inte hålla mig längre!!!

Kram ztina

Altrat en ask!

Idag tänkte jag visa en ask som jag altrat, den finns hos Scrap-Ateljen och man köper den i ett packe med flera askar i olika storlekar. Detta är den största storleken. Det jag verkligen gillar med dessa askar är att de redan är vita i botten, på så sätt behöver man inte alltid börja med att måla den eller klä in den helt i papper.

Denna gången valde jag att behålla den helt vit och bara dekorera med lite olika saker. Jag började med att sätte en spets runt hela locket. Sedan klippte jag ut en bård från Pion Designs papper och satte på fram och baksidan. På locket satte jag fast en urläcker blomma som man gör av cirklar och som Karro visade mig hur man gör. I mitten av blomman satte jag fast några pärlor. Sedan avslutade jag med att klippa ut en fjäril och lite text, också från Pion Designs papper, och vips så var asken klar!

Allt material finns hos scrap-ateljen! trevlig helg!

kram ztina

En till barnvagn

Vilken sommarvärme! Klagar inte – hoppas bara på att det håller hela sommaren så att detta inte är allt…!

Idag blir det att visa en till barnvagn som jag gjort. Denna är dock inte dekorerad inuti ännu eftersom jag inte vet vem som ska få den. Men i övrigt är den helt klar. De snygga papprena kommer så klart från Pion Design och finns i webshopen!

Även denna vagn fick sig en skötväska och ett parasoll. =)

Beskrivningen till denna vagn hittar du här: http://www.scrap-ateljen.se/wp/?p=661

Kram ztina