månadsarkiv: november 2011

Hösthus i vinterbus

Nu när det snöar ute, dagarna blir kortare och kallare är det skönt att tänka tillbaka på höstens långa, vackra dagar. En av dom dagarna har jag förevigat i ett husalbum. Taket på huset är i själva verket pärmen på albumet, ett spiralbundet album som jag satt ihop med BIA:n. Takpannorna är remsor stansade med en av Martha Stewarts kantstansar som jag sen sprayat med glimmermist.

Inget höstalbum utan svampar- både på foto och i papper. Löven och är stansade med Tim Holtz die tattered leaves, banderollen är också hans. Papprena är ur Bo Bunnys serie Forever fall.

Pärmen (Cover all- curved) och albumsidorna är grundade med brun akrylfärg innan jag dekorerade dom. Blommorna är stansade med Tim Holtz die och höstlöven är från You Do.

Några ätliga svampar fick följa med hem i augusti och nu är det snart glöggen som hägrar- det är underbart med årstider!
Kram Catta

God jul box

Veckorna springer iväg och nu är det inte många veckor kvar till jul. Idag tänkte jag visa er en Gable box som jag gjort i en lite tuffare julstil. Jag tyckte att det kunde vara roligt att inte alltid göra söta julsaker utan även prova göra lite tuffare… Vet inte riktigt om jag lyckades, men jag har försökt i alla fall =)

Stommen till boxen finns att köpa i webshopen och finns i olika storlekar, det här är mellanstorleken. Stommen är först inklädd i aluminiumtape och sedan har jag klätt in den med reprints snygga papper. Även den snygga tagen kommer från Reprint. Sedan har jag dekorerat med några metalldekorationer, en egengjord metallblomma och pärlband.

Metallblomman är färgad med GlimmerMist-färgen Burnt red.

Här har ni baksidan…

Kram ztina

Ett kuvert till Far

Vilken pappa gillar inte en bunt lotter på Farsdag?

Här har jag vikit ett kuvert att ge dem i av favoritarket Riksdaler.

Ännu en gång fick snygga rutningen förgylla insidan. Kuvertet är dekorerat med diverse utklipp från kollektionen – Till Far.

Hoppas ni alla får en trevlig Fardag!

En strut Till Far

En strut Till Far att fylla med underbar choklad på söndag!

Vek en strut av pappret Gamla Bilar där snyggt rutade sidan fick synas invändigt.

Jag skar bort överlappningen på framsidan o dolde skarven med fotstegsbården – gillar 🙂 Blommor o blad gjorda av vackra pappret Skofabrikens båda sidor. Tag, text samt klocka urklippta från de olika klipparken.

Tack för titten!