månadsarkiv: juli 2012

trådrullekort

Jag har använt mig av en av de snygga trådrullarna som finns i webshopen för att göra ett kort. Jag låter bilderna visa hur det ser ut…

 Ett roligt och annorlunda sätt att göra kort på =)

Kram ztina

 

Bröllopskort

Hejsan!

Sommartider är ju bröllopstider för en del och idag tänkte jag visa tre olika bröllopskort som jag har gjort med vackra papper från Pion design och Maja design. Tack för titten!

Kram Agneta

Papper Pion design. DIE-tropical flourish Cheery Lynn. Insidan på kortet nedan med textstämpel från Vilda Stamps.

Papper Pion design. Tag med grattishälsning.

Papper Maja design.  Insida på kortet nedan.

en liten väska

Bättre sent än aldrig har jag hakat på Johannas utmaning om att scrappa med endast två färger. Jag valde att göra en liten väska i vit och grå. Jag har dekorerat med lite blommor och en supersnygg spets.

Kram ztina

Tackkort

Jag har fått prova embossingcremen som Carina har i sin butik. Jag såg att hon inte lagt in den i webshopen ännu men vi får hoppas att hon gör det när hon är tillbaka från semestern =)

Embossingcremen var i alla fall jätterolig att arbeta med. Här har jag använt mig av en mask och sedan lagt en lager med vit mebossingcreme i masken med hjälp av spatel. Efter det behöver man vara ganska snabb med embossingfönen och värma på cremen så höjer den upp sig. En riktigt cool effekt som inte riktigt gör sig rättvisa på dessa foton, men jag hoppas ni i alla fall kan ana den.


Sedan har jag stansat med Doily lace på en kant och dekorerat med rosor och pärlor.

Ha en skön söndag!

Kram ztina

Bra att ha kort…!

Jag tycker det är bra att ha ett lager med kort hemma som kan passa de flesta. Så när jag fick hem Gummiapans stämplar – Dunboll med tofs och Dunboll liten. Så visste jag precis vad jag skulle göra *ler*

Papperna- sunkiss kommer från Prima och så även de vackra oranga rosorna, Grenen har jag stansat ut i vit cardstock färgat in med Power puff chalk – Mocha mama.

Visst är dom söta de små fåglarna hi hi.

Kram Dt- Johanna ”pojjo”