månadsarkiv: december 2012

Gott slut på 2012

och ett Gott nytt år 2013 🙂

Jag hoppas ni haft ett underbart år och att 2013 blir minst lika härligt och fyllt med pyssel av alla de slag *ler*

Jag avslutar året med att visa ett nyårs kort…

Jag har använt mig av brun och vit cardstock och mönsterpapper från pion, på det satte jag dit metal trickets clock faces och clockhands, prima cristals,

Vi ses nästa år *ler*

Kram Dt- Johanna ”pojjo”

Julkort och julpresent

Hej!

Ja nu är det inte länge kvar tills julen är här 🙂 Jag visar idag några enkla julkort samt en altrad julburk som man kan fylla med något gott eller hemligt 🙂

Önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Kram Agneta

Papper kommer från Pion design, stämpel från Gummiapan och ramen runt stämpeln har jag stansat med Tim Holtz alteration die, målat den med crackle paint.

Ett enkelt kort där jag skurit till bitar i rött cardstock och chalkat lite på kanterna och satt ihop för att likna en dörr. Kransen är gjort med hjälp av die från Cherry Lynn. Stämpeln kommer från Gummiapan och den har jag embossat med vitt embosspulver.

En annan enkel variant med samma die och stämpel.

Ett mycket snabbt julkort med papper från Maja design vintage vinter och lite snöfärg.


Ett till likadant …

och till sist en annan variant av samma papper. Man behöver inte krångla till det alltid för att få till ett julkort 🙂

En rund burk som jag klätt med Maja Designs nya julpapper samt dekorerat med en utstansad julstjärna med hjälp av Tim Holtz alteration die. Jag har stansat stjärnan i notpapper och sedan färgat med mister.

Vinnare i vår novembertävling!

Så var det äntligen dags att presentera vinnaren i vår novembertävling! Carina och Designteamet har röstat och vinnare blev…

Bidrag nummer 12 – KATJA!!!

STORT GRATTIS TILL VINSTEN!

Ett mail kommer till dig inom kort!

Tack till alla er som deltagit i vår tävling!

Presentpåse…

Vackra inslagningar till jul är det inte alltid man hinner fixa så varför inte köpa enkla kraft påsar man dekorerar i förväg och ge bort en julklapp eller julblomma i.

Jag har dekorerat denna påsen med papper från MME (my minds eye) jag lämnade plats för att kunna skriva på påsen vem det är till då jag inte vet sånt i förväg.

Jag har problem med länkningen just nu men alla produkter finns i butiken. Så ta gärna en titt där *ler*

kram Dt- Johanna ”pojjo”

 

Bidrag nr 12

Ett till bidrag hann komma in igår innan tävlingstiden var över, så här kommer nu det sista bidraget i tävlingen som är gjort av Katja.

Jag har altrat en DolceGusto kaffeask.(gusto1) Grundade med gesso ett par gånger för att färgerna ej skulle lysa igenom. När jag grundat färdigt så använde jag en stencil och la på gesso lite slarvigt.(dolce6) Här gjorde jag två sidor i taget eftersom jag ville att gesson skulle torka ordentligt. Jag skyndade på processen genom att använda embossingfönen lite lätt. När allt torkat så mistade jag lite lätt med svart och pärlemor.

Jag tillverkade ett eget lock av cardstock och jag klädde insidan med mönstrat papper. Lite gesso i hörnen som jag drog över med fingret för att ge det en liten skuggig effekt.(dolce4) Dekorerade locket med målad chipboard, spets, blommor som fått stickles på sig, snöflingor, ostduk och ett gammalt trasigt smycke. Även en God Jul text som fick lite gesso på sig limmade jag fast på locket. (vinterask5)

Limmade fast lite slarvigt målade ”fötter” från Tim Holtz. Klädde även insidan av asken. Slut finish med lite trähjärtan. Mottagaren älskar somrig Polly, så det blir en riktigt överraskning att få detta i en vintrig ask. 

 

Tack för ditt bidrag Katja!

Carina och Designteamet kommer nu att rösta fram en vinnare som presenteras nästa vecka.