månadsarkiv: april 2013

Minialbum med K-design

De coola papperna från K-design är verkligen min stil. Jag gillar både färgerna och de häftiga mönstren. Här har jag gjort ett minialbum med Steampunk light-papperna. På ett av papperna finns kalendersidor till alla årets månader. Jag använde dem till att göra en födelsedagskalender där jag kan se när alla nära och kära fyller år.

DSC_0046 (2)

Som komplementfärg till K-design papperna valde jag orange. Jag tyckte att det blev en ganska häftig kombination. De snygga bokstäverna och siffrorna i albumet kommer från Prima. Även de snygga blingswirlsen kommer från Prima.

DSC_0049 (2)

Albumet är uppbyggt av endast 3 mönstrade 12×12 tums papper. Varje blad är gjort av en halv 12 x 12 tums sida vilket gjorde att jag fick 6 blad i mitt album, vilket gav 12 fram- och baksidor = perfekt för att rymma alla månader på året. Varje sida är dekorerad med en tab med månandes siffra på samt en bård av kantstansen Garden rail.

DSC_0052 (2)

På kalenderdelarna har jag ringat in alla de datum när någon jag känner fyller år.

DSC_0057 (2)

Varje blad går att vika ut och där bakom har jag satt en journalingruta med info om vem som fyller år. På vissa sidor har jag häftat fast dubbla journalingrutor för att rymma alla.

DSC_0061 (2)

Ett enkelt och roligt sätt att hålla reda på när alla fyller år!

Kram ztina

Underbara Maja….

De nya Maja design papper är som karameller *ler* Vackra pastellfärger och de får mixa och matcha hur mycket man vill. I helgen var vi på en scrapbooking träff som Carina ordnat hemma i Örviken, Det var så roligt, Där han jag göra några kort och detta är 2 av dom…..

handelsghandelsgåDen jätte söta textstämpeln kommer från Gummiapan och det finns fler  härliga stämplar i butiken så ta gärna en titt 🙂

Nästa kort blev så här…

handelsgårHa en underbar dag

Kram Dt- Johanna ”pojjo”

Stationary box

Jag älskar verkligen att skapa med Primas Engraver-serie, snygga, jordnära färger och snygga mönster! De snygga dekorationerna som hör till serien gör ju inte saken sämre! Idag tänkte jag visa en stationary box som jag gjort av serien,

DSC_0045

På utsidan har jag dekorerat med band, stickers, bling, klocka, kugghjul och en snygg metallblomma som jag satt ihop av Primas metalldekorationer.

DSC_0056 DSC_0058 DSC_0061

När man tar bort locket faller den främre delen ner och visar innehållet. Man kan fylla sin stationary box med vad man vill men jag har valt att sätta ett flertal kort och tags i den som kan vara bra att ha till hands.

DSC_0067

Här har jag satt fast ett anteckningsblock så att man kan notera lite.

DSC_0073

Här är alla de kort och tags som jag fyllt boxen med. En närbild på några av dem kommer här nedan. Jag har valt att göra dem clean and simple och många av dem är gjorda med inspiration från Pinterest.

DSC_0087 DSC_0090 DSC_0092 DSC_0100 DSC_0103 DSC_0107

Beskrivningen till denna stationaty box hittar du hos StampARTic!

Kram ztina

Nya Maja design

Fantastiska maja design papper finns nu i butiken och jag har haft nöjet att få skapa med dem 🙂 Jag gillade verkligen den milda blå och gula färgen som fanns på papperna och jag skapade därför ett studentkort/ nationaldags kort, men inte ett vanligt sådant.

gulblågulblå2Ta gärna en titt på överiga Maja papper i butiken 🙂 länkningen funkar tyvärr inte just nu.

Kram och trevlig helg / Dt- Johanna ”pojjo”