månadsarkiv: augusti 2013

Maja design – Crea diem

De flesta av oss som scrappar vet att hösten betyder CHA mässa och Formex mässa fullsmockat med nyheter 🙂 och det är fantastiskt kul och spännande. Men vi ska inte glömma de lite äldre serierna… jag gör ofta en koll genom mina äldre papper och dekorationer och skapar med de.

Här har jag skapat med Maja design – Crea diem – Känn dig själv och ord flyger bort.

nlomma

Till de har jag rosa och bruna rosor och massor med vita pärlor. Stämpeln – i stället för en blomma, kommer från gummiapan.

nlomma2

Hoppas ni får en bra vecka

kram Dt- Johanna ”pojjo”

Årets kalender

Så var det dags att göra om årets kalender. Denna gång valde jag att göra det med hjälp av Sculpeylera, gesso och Inka gold.

DSC_0254

Jag började med att kavla ut den vita leran, sedan använde jag stämplar för att få struktur på leran. Därefter satte jag på Perfect pearls. När leran stelnat och svalnat målade jag på med Inka Gold. Resten av boken målade jag med Gesso och Inka Gold.

DSC_0262

DSC_0264

Vingarna har jag också gjort av lera. Hjärtat är av gips och är målat med Inka Gold.

Kram ztina

Vi har en vinnare!

Då var det dags att kora en vinnare i vår sommartävling! Carina och designteamet har lagt sina röster och det blev en väldigt jämn omröstning…

Men vinnaren blev till slut Katja/MezzaNotte med detta underbara bidrag!

Grattis till vinsten!

Maila din adress till info@scrap-ateljen.se så kommer en vinst med posten!

Vill även passa på att tacka alla för era bidrag till tävlingen, det har varit en fröjd att kika på alla fina bidrag som trillat in!

Kram ztina