månadsarkiv: september 2013

..Little things….

Jag älskar ju att blanda olika märken med varandra… även om företagen nu mer är väldigt duktiga på göra dekorationer som passar ihop med papperna. Så tycker jag att man får mer annorlunda kort och alster om man blandar mellan de olika tillverkarna 🙂

little

Här har jag skapat ett kort med papper från Memorabilia- damask , blommor från Storyteller – mini ros – burgundy, även vita -berries  samt den vackra texten från Prima – EV journal note chalk.

little2

I morgon ska vi DT- tjejer träffas hos Carina igen och pyssla en hel kväll… det tror jag vi alla ser fram emot. 🙂

Kram Dt- Johanna ”pojjo”

Prima- School memories

Hej! Mitt första inlägg som DT-medlem i det här härliga gänget handlar om min äldsta son. Har gjort en LO från sommarens skolavslutning och jobbat med de härliga papperen School memories från Prima som du hittar som 6×6 pad i webshoppen. Många härliga mönster i samma block. De vita utstansade bokstäverna har jag stansat ut från Tim Holtz bokstavsdie: wordplay, bara älskar den. Du hittar även den i shoppen.SONY DSCTack för att du tittade!

Scrappig kram / Jenny

Hantverksmässa i Skellefteå…

Då har man just kommit hem från en underbar scraphelg på folkparken här i Skellefteå. Det är alltid lika roligt och inspirerande 🙂

Jag har skapat ett kort där jag använt mig av flera av nyheterna som finns i butiken. Bland annat Memorabilia- damask och – frames. Jag har också använt mig av en FANTASTISK die… Chicken wire

you

Ber om ursäkt att kortet ser snett ut, de är det inte… det är bara jag som var klantig när jag fotade och nu är det för mörkt att fota om *ler*

you2

Så här ser dien ut…. jag har bara klippt isär den på kortet.

s73e3v8x8t4vztkfxuzkozj8baqnxjrggkia4hv4yrqnbyqwjh5

Ha en härlig vecka och njut av den vackra hösten.

kram Dt- Johanna ”pojjo”

Mixed Media tavla Soul

Så var det dags att presentera ett alster här i bloggen. Idag tänkte jag visa en Mixed Media tavla som jag gjort i färgerna vit, brun och guld. Framifrån ser den ganska platt ut men om ni tittar på detaljbilderna nedan så syns det bättre att den är allt annat än platt =)DSC_0010 (2)DSC_0018 DSC_0027 (2)DSC_0026 (2)

Jag har använt mig av teknikerna vi fick lära oss på Finnabairs kurs i februari. Snart är det dags att bege sig till Stockholm för två kurser till. Det ska bli så himla skoj!

Tack för titten!

Kram ztina

Nya designers!

Först börjar vi med lite tråkiga nyheter. Både Karro och Agneta har valt att avsluta sina uppdrag hos Scrap-Ateljén. Vi kommer att sakna deras fantastiska alster som de har gjort hos oss och vi önskar dem Lycka till med skapandet i framtiden!

Sedan över till våra glada nyheter! Vi är glada över att kunna presentera två nya designers hos oss – Anna och Jenny! Välkomna till oss!

SONY DSC  IMG_0129

Mer om dem och resten av designteamet kan du läsa HÄR!