månadsarkiv: februari 2014

askar gjorda med scoring board

Hej! idag skulle jag vilja visa några askar som jag gjort med min Martha Stewart scoring board. De är gjorda utifrån de mått på askar som följer med produkten. Pappren kommer från K-design och dekorationer bland annat från Prima.

DSC_0072

DSC_0087 De här blommorna har jag gjort själv, även de med scoring boarden och punchar. DSC_0083 DSC_0079 DSC_0076 

Om du vill se hur man enkelt gör askarna så klicka här: http://www.youtube.com/watch?v=8GWCaXNKe2s

Kram ztina

Enkelt kort

Jag gjorde början på ett washitejpkort för ganska länge sedan, men det blev liggande och häromdagen kom det upp till ytan igen och jag bestämde mig för att göra någonting åt det. Det blev lite enkel doodling, där jag så småningom kommer sätta en siffra som passar ett födelsedagsbarn. Så egentligen är det inte helt klart, men nu är det riktigt nära. 🙂

Du har säkert också något påbörjat kort som ligger och samlar damm, så ta tag i ett!

Ami Kort Doodlade pilar

 

/Anna

alla hjärtans…

SONY DSC

Alla hjärtans dag förknippar jag mycket med färgerna rosa och rött i massor, därför kändes det rätt befriande att göra ett kort till maken i andra färger med papper från Therésa Collins- memorabilia som du hittar i shoppen 🙂 Stämpeln har några år på nacken men äntligen kom jag ihåg den i mina gömmor och har passat på att embossa den. I övrigt har symaskinen fått arbeta och sömmen pryds av några halvpärlor och en bit snöre.

Alla hjärtans kram till er alla!

/ Jenny

Prima -the optimist

SONY DSC

Ni har väl inte missat Primas härliga papper; The optimist. Här har jag kombinerat två av papperen ( whimsy & perfect ). Det ena papperet har jag skurit ut konturerna efter rosorna och swirlarna för att kunna styra fotot under papperet 🙂 Det andra papperet blev ram runt fotot och dekoration.  Bokstäver, blommor, swirls från Prima, även band hittar du i shopen. Symaskinen fick bidra med lite inramning av alstret.

SONY DSC

Tack för titten!

Scrapkramar / Jenny