månadsarkiv: mars 2014

Mixed Mediabakgrund

Det händer ofta att jag använder olika färgprodukter, stenciler och stämplar på mina layouter. Under scraphelgen i Övik hade jag en demo där jag visade upp några olika tekniker, bland annat om hur man gör en sådan här bakgrund med Modeling paste, stencil, vattenfast stämpeldynaDylusionstämpel (just den verkar vara slut i shoppen) och Dylusionsprayer.Ami LO Mixed Media Ami LO Mixed Media2

Minialbum med papper från MME

Idag tänkte jag visa ett minialbum som jag gjort med de snygga pappren från My Minds Eyes serie Antique. Jag har inte fyllt minialbumet med foton eller dekorationer ännu utan detta är bara basen.

DSC_0029

DSC_0035

DSC_0040

 Minialbumet är gjort av kuvert och har ganska många olika sidor och tags. Jag visar er bara här en del av sidorna i albumet.

DSC_0042

DSC_0049 (2)

DSC_0053 (2)

DSC_0057 (2)

DSC_0060 (2)

Ha en riktigt bra helg! Det ska jag ha tillsammans med Carina och en hel del andra scraptokar i Övik.

Kram stina

Idag fyller vår dotter 18 år :D

Idag är ingen vanlig dag.. idag är det Saga´s 18 års dag 🙂 Känns helt otroligt hon hunnit bli myndig. Jag som själv inte är en dag äldre 🙂

Saga18

Jag har gjort ett kort i hennes favorit färger, Vitt, svart och turkost. De turkosa papperet kommer från K-design – knock on Wood- fence. Men jag har använt mig av baksidan av papperet.

saga18år

Jag har också använt Vit wellpapp, svart cardstock, blandande blommor och lite svarta pärlor. Bokstäverna och siffrorna har jag stansat ut med en die från Tim Holtz – Typeset.

Kram Dt- Johanna ”pojjo”