månadsarkiv: september 2014

Grattis!

SONY DSC

Ni har väl inte missat att Scrap-ateljén tagit hem många nya coola chipboards, bland annat med svenska ord, ni hittar dem :här.  Skapade det här grattiskortet med ett chipboard-grattis till de nya papperen från Bo bunny-madeleine  🙂  Färgade bakgrunden med gesso och en stencil från Tim Holtz.  Stämplade med en stämpel från Prima. Har i övrigt använt symaskinen samt band och halvpärlor.

Tack för titten!

Jenny

London

SONY DSC

Ni har väl inte missat att det finns mycket trevligt i REA:kategorin här i Scrap-ateljéns webshop 🙂 Bland annat de här papperen från MME-antique som jag baserat mitt kuvert-minialbum om London på. 🙂 12″ papperen är på rean, det finns även matchande washitape till samt ett paperpad i samma papper (dessa två är på ordinarie pris). Övrigt har jag använt cardstockbokstäver, band från shoppen.

SONY DSC SONY DSCTack för titten!

Jenny

Familjekalender

IMG_2116.JPG

Det dyker upp fler och fler inspirerande Daily Planners, och eftersom att jag nu har två skolbarn med aktiviteter och läxor så kände jag att vår familj också behöver en.

Jag använde mig av en lärarkalender (som jag fått via mitt fackförbund), gesso, gel medium, gelatokritor, big brushpennor, washitejp och en rolig bild som fanns i en reklambroschyr för något läromedel.

Inne i kalendern har jag klistrat in förminskningar av barnens scheman, deras skolplaneringar och deras klasslistor.

Vi får se hur det blir med användandet av denna kalender, jag har en tendens att glömma bort dem efter ett tag. Nåja, just nu känns den som ett bra hjälpmedel. 🙂