månadsarkiv: november 2014

När Felix designar…

SONY DSC

Efter att jag själv scrappat hela gårdagen med fina vänner så har jag idag ägnat ena sonen scraptid, så här blev hans alster. Ett julkort av MME-papper: Joyous, designat och scrappat av Felix 8 år ( med lite hjälp emellanåt)  🙂 Han blev själv riktigt nöjd med resultatet och jag måste säga att jag är riktigt stolt 🙂 Godjul-stansen hittar här!

Önskar er en fortsatt mysig advent!

SONY DSC

 

//Felix & Jenny

Snöig gran

Gelatogran

Nej, jag har inte målat den här granen, jag har gjort den på ett mycket enklare sätt med gelatos och vit Dylusionsspray. Carina provade att göra en enkel gran av smältlim, hon tryckte helt enkelt ut smältlim på ett Craft Sheet och vips så hade hon gjort den fina granen. Jag lånade den och strax därpå hade jag en fin vintrig gran.

Gelatogran 1
Gelatogran 2
Gelatogran 3
Gelatogran 4

Vips, så är granen klar!Gelatogran

Julkortstider med BoBunny

SONY DSC

För den som gillar att skapa i färgglada papper så kan jag varmt rekommendera julpapperen från Bo Bunny. Superläckra papper som även har en hel del mixed media känsla över sig 🙂 . Till det här julkortet klippte jag ut tomten och tjejen från ett av arken och fäste med 3d-kuddar.   En god jul-chipboard fick pryda skägget tillsammans med lite band och paljetter. Här nedan en bild på insidan av kortet som väntar på text 😉 Även där en chipboard-stjärna.

SONY DSC

Tack för titten!

Jenny