månadsarkiv: mars 2015

Stämplade ugglor!

På den senaste DT-träffen gjorde jag även en rad ugglor som stämplar. De var riktigt roliga att göra! Så klart var jag tvungen att prove dem så därför gjorde jag ett mycket enkelt kort där ugglorna fick stå i centrum.

DSC_0541DSC_0538Material och vertyg till att göra egna stämplar hittar du här. 

Kram Stina

Art Journal bok med egentillverkade stämplar

Nu är det min tur att visa mitt alster från vår senaste DT-träff där vi fick prova på att göra egna stämplar. Kan bara hålla med de andra i teamet om att detta var superkul och jättenkelt att göra! Jag som inte ens är speciellt mycket för stämplar, men nu fick jag ju tillfälle att göra sådana stämplar som jag saknar.

DSC_0530Jag gjorde bland annat två fjädrar som jag stämplade på en Art Journal bok som vi fick av Carina. På boken har jag även målat med gesso och mistat med gul, turkos och grön Dylusions ink.  Ramen och texten har jag målat med en jättebra svart penna från Uni Poska.

DSC_0534

Här hittar du verktyg och material till att tillverka egna stämplar. 

Kram stina!

grattis!

SONY DSC

Som tidigare nämts så fick vi på DT-träffen prova att göra egna stämplar. Superkul verkligen och enkelt. Nu är shoppen laddad med både verktyg och vinylgummi för att just du också ska kunna göra egna stämplar. 🙂

Det här kortet har jag gjort med egen stämpel samt papper från Reprints paperpad: romance in Sweden, den fina grattis-stämpeln från gummiapan samt cardstock, lite snöre och halvpärlor.

Tack för titten!

//Jenny

Cantilever box

Hej! Idag tänkte jag visa en Cantilever box som jag gjort. Jag har använt 7 dots papper och cardstock samt lite tålamod 😉DSC_0516

Näe, faktiskt så var den inte så svår att göra. Boxen har tre olika lådor, en stor i botten och två minde ovanpå.DSC_0521Trevlig helg!

Stina