månadsarkiv: december 2015

Juletid med Prima

DSC00219

Så här mitt i julhelgen tittar jag in i bloggen och visar en tag eller som för mig: ett bokmärke till boken jag läser nu i jule tid. Har skapat den med Primas papper: victorian christmas.

Hoppas ni har det mysigt så här i juletid…önskar er en god forsättning på helgerna!

Ta hand om varandra!

DSC00221

Tack för titten!

//Jenny

En altrad ask!

DSC002131

Om du som jag kan bli less på julkortstillverkningen så här års så kan det vara kul att scrappa något annat av de julpapper man har kvar 🙂 Här har jag altrat en låda med inköpslappar. Har även här använt mig av Primas serie: Victorian Christmas. Blommor och band samt pasta luce från shoppen.

DSC00216Tack för titten!

// Jenny

 

God Jul

2015

Hej här kommer mitt första inlägg som DT för scrap-ateljen. Jag har gjort ett nytt uppslag i min artjournalbok. jag har först limmat ett tidningsark med Heavy Gel medium efter det täckt hela uppslaget med gesso. I kanterna har jag lagt ett lager med Modeling Paste som jag sedan stämplat på för att få struktur.

2015b

Till god jul och ängeln har jag använt Prima 3D gel gloss. Sedan målar jag hela uppslaget med akrylfärg. Till snöflingorna och siffrorna har jag använt snöfärg. till detaljer har jag använt Wink of stella och vit fiberpenna Pilot.

Ha nu en riktigt god jul.

Kram Petronella