månadsarkiv: mars 2016

Penslar

image

 

Hej, hej ännu en Donna Downey stencil -073 brushes…så kul. Först skrev jag med Moltows Masking pen 4 mm sedan Dylusions spray. Till stencilen har jag använt Modeling paste. När det torkat ordentligt har jag målat med akrylfärg och Dylusion spray och sprayat med vatten för att få rinning. Till texten Colors är det Course Relief Paste-Quick Silver. Som avslutning, doodling (blir nog mer)  med den svarta Uni Posca Marker pennan som är bäst.

Find your balance

image

Här har jag provat en av  Downeys nya stenciler Find balance. Jag har gjort två olika variationer. I bakgrunden är det Dylusion spray.  Den vänstra har jag sprutat vatten i stencilen och sedan tryckt av med papper ”ghousting technique” sedan har jag lagt tillbaka stencilen och ritat med vit penna som kontur för att avsluta med att skriva. På den andra sidan har jag använt Prima-3D-matte gel.

image

Till stjälkarna och texten är det min favorit Snöfärg som reagerar så fantastiskt med dylusionsprayen.  Sen har jag ”doodlat” med vit kulspetspenna.

Du är bäst!

DSC00566

Du har väl inte missat de här fina avlånga askarna som finns i webshoppen. Kartongbruna i grunden så denna har jag först målat vit med gesso.  Sedan klädde jag in dem med papper från UHK-gallery: naval treaty (tyvärr slut i shoppen men av samma tillverkare finns många andra vackra papper också.) Stämpeln kommer från Gummiapan. De vackra löven är en die. blommor hittar du även de i shoppen.

DSC00567 DSC00568