månadsarkiv: mars 2017

13 art Rainbowcolor

fullsizeoutput_128

Rainbowcolor är ett färgpulver som man kan blanda med flera olika medium. Det är så roligt, man känner sig som en kemist. Det blir verkligen olika beroende på vad man blandar färgpulvret i. Här är några bilder ur min journal. Jag har använt samma kulör Turtquoise Duo. Kolla in kulörskillnaden mellan gel medium och modeling paste!

fullsizeoutput_129

Till höger har jag använt vatten. Den är fantastisk att måla med som vattenfärg. Kanske lite svårt att se, men den har flera nyanser till skillnad från en vanlig akvarell. På vänster sida har jag använt gesso och clear gesso. Se upp med clear gesso den torkar väldigt snabbt så man får tänka till,  så att man vet vad man ska göra innan man blandar.

fullsizeoutput_12a

Här har jag först blandat med gel medium och sedan hällt på dessa fantastiska små glaskulor Microspheres glass 180g. Vilken fin effekt och 3d djup.

fullsizeoutput_c

Här är det Yellow Amber Duo och Stencil-13Arts-Numbers med Gummiapans Die- Doodlad cirkel som är min nya favorit.

IMG_4588

Här har jag först limmat fast tidningsbitar, målat över med gesso och stämplat lite.. Sedan var det dax för Stencil-13Arts-Numbers. Här blandade jag två kulörer Black Duo och Yellow Amber och  Ja…oj,oj… drop, drop spraya med vatten…men sååå roligt.

fullsizeoutput_d

Jag älskar dessa glaspärlor och Gummiapans Die- Doodlad cirkel.

Prova detta det är så roligt…kram kram Petronella.

Grattis med papper från 7dots studio

DSC01515

Även jag har gjort ett kort med de fina husen på, papper från 7dots studio. Grattisdie, från gummiapan. Husen och grattis texten har jag pyntat med: Nuvo Gilding Flakes-Sunkissed Copper, flingor som man fäster med hjälp av limpenna. När limmet torkat borstar man bort överskottet av flingorna. Lite pilligt men riktigt cool effekt.

Tack för titten!

Jenny