DT-tjejerna

 

jp
JOHANNA
Jag heter Johanna Westin, men använder mig av namnet ”Pojjo” på nätet.  Jag bor en mil utan för Skellefteå- Kåge. Med min sambo Patrik och våra 2 barn Saga och Hugo.
Jag har alltid tyckt om att pyssla och vara kreativ men det var inte förän jag blev sjuk – utbränd, som min läkare gav mig tipset att börja med en stillsam hobby.. nämligen scrapbooking och på den vägen är det. *ler*
Min scrapstil skulle jag säga är romantisk- vintage.. men jag testar gärna andra stilar, som tex clean and simple. Jag gör mest kort och altrar men det händer då och då att jag gör lo´s också. På senare tid har jag börjat intressera mig mer och mer för mix media alster, art journaling då jag ser det som en förlängning av scrapbooking.
Att skrapa är för mig en avkoppling och min egentid, då jag får uttrycka mig i färg och form på mitt eget sätt. Det handlar inte om att det ska bli perfekt.. det handlar om att njuta, må bra och ha roligt:)
Blogg: Pojjos
jojjopojjo123@hotmail.com

 

profilbild

ANNA
Mitt namn är Anna Ekman och jag har under hela mitt liv gillat papper, pennor och klistermärken. Vad passar då bättre än scrapbooking? Ingenting tror jag. Jag har scrappat i ganska många år, jag började nämligen redan 2005. Då scrappade jag något enstaka kort. Nu blir det betydligt fler. Fotona jag scrappar är oftast tagna med min iPhone. Systemkameran använder jag när jag fotar mina alster.
Jag bor i en tegelvilla i Piteå, tillsammans med man och våra två barn. I källaren finns ett stort scraprum, där jag tillbringar många timmar. Förutom scrapbooking så gillar jag även att måla naglarna. Jag umgås givetvis även med min familj. På vintrarna åker vi gärna upp till fjällen, där vi kör skoter och fiskar. Somrarna tillbringar vi däremot helst hemma, men vi åker gärna iväg på olika dagsutflykter.
Mina alster, vilket oftast är layouter, är färgglada, ibland lager på lager med mistade, stämplade och färgkladdiga bakgrunder och någon annan gång betydligt enklare.
Förutom mitt uppdrag här på  Scrap-Ateljén så designar jag även hos Allt om Scrap och en annan butik.
Blogg: Amis pyssel

 

SONY DSC
JENNY
Jag heter Jenny Andersson, gift med Magnus och vi har tre grabbar tillsammans. Vi bor i Bureå, två mil söder om Skellefteå, i ett rött tegelhus. Jag jobbar som personlig assistent och trivs väldigt bra med det,så givande att förgylla en annan människas livskvalité i dess vardag.
På fritiden är det scrapbooking, trädgård och foto som är mina stora hobbys och de senaste åren är det Scrap som blivit störst. Gillar utmaningar när jag skapar, att ta det man har och göra nåt kul med det. Gör nog det mesta men många kort har det blivit till nära och kära…alltfler LO:s har oxo fått plats i mitt hem 🙂 Känner att jag utvecklats mycket i scrappandet efter Finnabairs kurser i Stockholm i februari,ser verkligen framemot att åka på fler kurser, fullärd blir man ju aldrig i den här hobbyn och det är ju det jag tycker är tjusningen med scrap. Det finns alltid nåt nytt att prova, ett nytt alster att inspireras av, en ny idé som tar form i huvudet…älskar det!
Blogg: Vita tulpanen
IMG_1950
PETRONELLA
Jag heter Petronella Lidström bor i Kåge med min sambo Christer och mina två underbara barn Oskar och Ida. Jag har så länge jag kommer ihåg pysslat och skapat med papper, stämplar foton och färg. Min dotter Ida är lika intresserad, hon var inte gammal när jag satte en sax och pensel i hennes hand. Vi har många timmars kreativt skapande tillsammans. Det är ett fantastiskt komplement till mitt jobb som speciallärare i matematik.
Allt började 1993 när jag arbetade som nanny i San Fransisco. Jag var ute och gick i hippiedelen av Berkley och såg den minsta affär jag någonsin sett. Inne i affären var det stämplar från golv till tak. Jag hade kommit till himmelriket. Gick lycklig, och något fattigare, ut ur affären hållandes en påse med stämplar, papper, limpenna, glitter m.m. I USA gjorde jag grattiskort, men mest dekorerade jag och målade runt mina foton. Väl hemma i Sverige var det inte förrän 2007, när jag en vårdag följde med till Luleå på scrapbookingmässa, som jag sedan började på riktigt.
Jag gillar att göra album och layouter, men jag har tack vare min otroligt kloka och duktiga vän Johanna hittat Artjournaling och Mixed media. Min journal håller på att bli ganska tung. Det finns inget rätt eller fel blir man inte nöjd är det är bara att måla ett lager till. Jag älskar den underbara känslan som infinner sig när man får kleta och kladda.

En reaktion på “DT-tjejerna

  1. Pingback: Nya designers! | Scrap-ateljéns blogg

Kommentarer inaktiverade.